Nyt se viimein oli. Karkkia ja hampurilaisia.

Hampurilaisissa on sama ongelma kuin tortilloissa; ahneella on aina paskainen loppu, ja ahnehan pitää olla! Sitä varten on maailmassa talouspaperia.

Systerin taidonnäyte:

1989939.jpg

Omassani oli jotain erikoista...

1989943.jpg

Hampurilaisiin laitettiin mm. jauhelihapihvejä, lohta, kanaa, sinappikurkkusalaattia, kurkkua, hampurilaiskastiketta, salaattia, ananasta, juustosalsaa, salsaa ja mitä kaikkea vielä... Hampparia oli illalliseksi, iltapalaksi, lounaaksi, välipalaksi ja Jasu söi sitä varmaan aamiaiseksikin, huh! Jälkkärinä karkkii, sipsii, poppornii ja leffoi.

Koska täällä Korsossa ei vuokrata Kumffupandaa vielä (ei MUKA ole tullut DVD:lle!) niin oli tyydyttävä Pikkuoraviin ja Mehiläisen tarinaan. Saatiin kuitenkin Hesen alekuponkeja, mikä on ihana asia ottaen huomioon että siellä tulee aterioitua ainakin kerran vuodessa.

Koirillakin oli hauskaa, koska Riko on kersakoira, jota leikittää, ja Luna on aikuiskoira, jota aina lapsettaa, niin leikkiä saatiin aikaiseksi koko illan. Ja yön. Ja aamun. Ja päivän.

1989924.jpg

1989946.jpg

Alimmassa kuvassa näettä myös Timi "olen-kaunis-eikö-se-riitä-tokossa" Papillonkoiran. Hän katsoo säkkituolista kun nuoremmat riekkuvat. Hän ei rieku, hän vain urheilee. (Oikeasti Timi yllätettiin edellisellä viikolla leikkimästä varsin intohimoisesti vessapaperirullalla johon oli piilotettu nappuloita).

Ja sitten vielä pousausta:

1989888.jpg

1989933.jpg

Janni on aika hurja kimma!